ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Μπλουμς σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Μπλουμς: «Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Μπλουμς πριν από λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο με τους πράσινους. Η μέχρι στιγμής απόδοση του έχει εντυπωσιάσει άπαντες στο στρατόπεδο των πρασίνων. Σε δηλώσεις του ,στο επίσημο σάιτ της ΕΣΑΚΕ, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπλουμς:

«Μετά τη νίκη μας στην Πολωνία επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΚΑΟΔ. Είναι ποιοτική ομάδα οι αντίπαλοί μας και τους σεβόμαστε όπως όλους. Ξέρουμε ότι οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.