ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Δεν θα τα παρατήσουμε»

Στο γεγονός ότι ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια του Europa League δεν έχει παίζει κανένα ρόλο στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα. «Αγκάθι» για το «τριφύλλι», η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Αναστασίου: «Δεν θα τα παρατήσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε εδώ να παίξουμε και να παρουσιάσουμε όμορφο και καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ελπίζουμε πως οι θεατές και όσοι δουν τον αγώνα από την τηλεόραση, θα μείνουν ικανοποιημένοι από το θέαμα του αυριανού αγώνα. Ξέρουμε πως ήδη έχουμε αποκλειστεί από αυτό τον όμιλο, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουμε.

Ο Παναθηναϊκός έχασε αρκετούς πόντους που δεν θα επιστρέψουν αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει το κίνητρό μας. Υπάρχει και κάτι ακόμα. Το τελευταίο παιχνίδι μας ήταν στις 9 Νοεμβρίου και μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιδράσει αρνητικά στους ποδοσφαιριστές και αύριο θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε μετά από τόσο μεγάλη αποχή».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.