ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ζεστοί οι πράσινοι για Μαυρία»

Ο προπονητής της Σάντερλαντ, Γκας Πογιέτ μίλησε στην «Hartpool Mail» για το μέλλον του Χάρη Μαυρία, τονίζοντας ότι ο νεαρός άσος δύσκολα θα βρει χρόνο στην ομάδα.

«Ζεστοί οι πράσινοι για Μαυρία»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υποθέτω ότι ο Χάρης θα ήθελε να παίζει. Μιλήσαμε νωρίτερα στην διάρκεια της σεζόν για τις επιλογές που υπάρχουν και τι θα γίνει. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Σάντερλαντ και συνέχισε αναφορικά με τον 21χρονο άσο: «Ήταν καταπληκτικός κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Έπαιξε σχεδόν παντού και ήταν πολύ ευχάριστο να τον βλέπεις.

Το «σχήμα» όμως της ομάδας, οι παίκτες που μπορούν να παίξουν εκεί, αλλά και η καινούρια θέση του Κόνορ Γουίκμαν δεν βοήθησαν. Μετά υπήρχαν και οι Τζόνο και Μπάκλει στην θέση του ενώ επέστρεψε και ο Ρίκι Άλβαρεζ, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν δύσκολα για αυτόν».

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εφημερίδα στο «κλείσιμο» του ρεπορτάζ υπονόησε ότι οι «πράσινοι» είναι αυτή τη στιγμή οι πιο «ζεστοί μνηστήρες» για τον Χάρη Μαυρία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.