ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση για τη νίκη των «πράσινων» επί της Βέροιας, τονίζοντας ότι το γκολ που σημείωσε, ανήκει στον Κλωναρίδη.

«Καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Δεν θα έλεγα ότι ήμουν ο καλύτερος. Δεν έκανα το καλύτερο παιχνίδι μου, αλλά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη. Θέλω να τα πηγαίνω όλο και καλύτερα, μην ξεχνάτε πως ερχόμαστε ματς από την Ρωσία, που τα πόδια είναι ακόμα βαριά, αλλά θέλω να είμαι όλο και καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα να φτάνει στη νίκη».

Για την συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ευελπιστώ πάντα να παίζω καλύτερα με την ομάδα και για την ομάδα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Σαν ομάδα να βγαίνουμε καλύτερα, στα υπόλοιπα παιχνίδια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα ευκολότερα, ωστόσο στόχος είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά είναι καλό το γεγονός πως κερδίσαμε σήμερα, μας ανεβάζει την ψυχολογία. Είναι σημαντική η σημερινή νίκη και θέλουμε να πάμε για τη νίκη και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος».

Για την φάση του γκολ: «Το γκολ ανήκει στον Κλωναρίδη, όμως στη φάση είδα ότι ερχόταν ο αμυντικός, οπότε πήγα πρώτος και σημείωσα το τέρμα, αλλά το γκολ ανήκει στον Κλωναρίδη».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του: «Χρειάζεται να παίζουμε με περισσότερη εξυπνάδα. Δεχθήκαμε άλλο ένα χαζό γκολ σήμερα. Πρέπει να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες και να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε, δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.