ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν…

Επειτα από δυο χρόνια… παύσης από τα ματς του Παναθηναϊκού, ο διαιτητής Βοσκάκης επιστρέφει, αλλά κανείς δεν ξεχνάει τα προηγούμενα κατορθώματά του.

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν…

Ο «Ψυχίατρος», μέσω της στήλης του, έγραψε για το… αμαρτωλό παρελθόν του Κρητικού διαιτητή, σε παιχνίδια του «τριφυλλιού». Είναι κάτι το οποίο θυμήθηκαν σήμερα και οι άνθρωποι της ομάδας, μόλις έγινε γνωστός ο ορισμός του στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Ηταν στο ίδιο γήπεδο, στις 4 Ιανουαρίου 2012,  σε αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, όταν ο Βοσκάκης δεν έδωσε ποτέ καθαρό πέναλτι πάνω στον Βύντρα. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

Κανείς, φυσικά, δεν ξεχνάει τα «καθορθώματα» του Ρεθυμνιώτη, δυο μήνες μετά, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-0, στο άδειο ΟΑΚΑ. Τότε, ο με Βοσκάκης δεν καταλόγισε δυο πέναλτι, ένα υπέρ του Σαριέγκι (και κόκκινη κάρτα στον Τσιρίλο) και ένα υπέρ του Μπιάρσμιρ. Πώς να ξεχαστούν, λοιπόν, όλα αυτά από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού;

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα διαιτητή που δεν είχε διαιτητεύσει τα δυο τελευταία χρόνια σε ματς του Παναθηναϊκού. Τώρα, εντελώς… ξαφνικά ορίστηκε στο Αγρίνιο!

[jwplayer mediaid=”40455″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.