ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η βράβευση του Μάρκους Μπεργκ από την Fan of the Match

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Fan of the Match... Αναστασία Καραπλή κατά την βράβευση του Μάρκους Μπεργκ, εχθές στην Λεωφόρο.

Η βράβευση του Μάρκους Μπεργκ από την Fan of the Match

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Fan of the Match… Αναστασία Καραπλή κατά την  βράβευση του Μάρκους Μπεργκ, εχθές στην Λεωφόρο.

– Πότε και που ήταν η πρώτη φορά που πήγατε γήπεδο; – Στο ΟΑΚΑ, κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε αγώνα του ελληνικού Πρωταθλήματος

– Ποιος είναι ο αγαπημένος σας παίκτης του Παναθηναϊκού, φέτος; – Ο Μάρκους Μπεργκ, όχι μόνο για την αγωνιστική του παρουσία, αλλά και για την αγάπη που δείχνει στην ομάδα μας!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιος ποδοσφαιριστής από όσους έχετε δει να αγωνίζονται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια σας άρεσε περισσότερο; – Ο Κριστόφ Βαζέχα, του έχω αδυναμία από 8 χρονών!

– Ποια είναι η πιο έντονη στιγμή που έχετε ζήσει με τον Παναθηναϊκό; – Το 0-1 στο Άμστερνταμ εναντίον του Άγιαξ τον Απρίλιο του 1996, παραμένει ακόμα και σήμερα η πιο έντονη στιγμή που μου έχει χαρίσει ο Παναθηναϊκός.

– Ποιο είναι το πιο ωραίο γκολ που έχετε δει ποτέ ζωντανά στο γήπεδο; – Ωραία γκολ έχω δει πολλές φορές στο γήπεδο, αλλά το πιο ωραίο και εξίσου σημαντικό είναι το 3ο γκολ που σκοράραμε εναντίον της Ρόμα, τον Φεβρουάριο του 2010 στην Ρώμη. Απίστευτη νίκη!

– Γιατί γίνατε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας; – Γιατί θεωρώ πως είναι υποχρέωση κάθε φιλάθλου του Παναθηναϊκού να στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται για την εξυγίανση του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός “γεννήθηκε” για να πρωταγωνιστεί και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σ’ αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.