ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μπλουμς και κόσμος έδωσαν τη νίκη…»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στάθηκε στην ευστοχία του Γιάνις Μπλουμς στο τέλος του αγώνα αλλά και στην παρουσία του κόσμου στην Αμαλιάδα, που βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη με 59-72.

«Μπλουμς και κόσμος έδωσαν τη νίκη…»

Ο αρχηγός των «πρασίνων» παράλληλα αναφέρθηκε και στους τραυματίες, Μαυροκεφαλίδη/Μπατίστα, τονίζοντας: «Τους περιμένουμε και προχωράμε όλοι μαζί».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο όπου δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα και ίσως μερικά σουτ που χάσαμε μας έφεραν έναν μικρό εκνευρισμό. Χάσαμε και τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα, δίνοντας την ευκαιρία στον Κόροιβο να πλησιάσει στο σκορ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 187.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τέλος, όμως, ο Γιάνις Μπλουμς έβαλε δύο κρίσιμα καλάθια και μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Καλή επιτυχία στη συνέχεια στον Κόροιβο που έχει μια καλή και μαχητική ομάδα. Σίγουρα η κάθε απουσία παίζει το ρόλο της. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα παιδιά που έπαιξαν μέσα προσπάθησαν για το καλύτερο. Περιμένουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες και προχωράμε όλοι μαζί».

Σε ερώτηση για το αν αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες, απάντησε:

«Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ξέρουμε πως αν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος σε όποια έδρα και αν αγωνίζεσαι θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να προδικάσουμε το οτιδήποτε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.