ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επέστρεψε ο Βόκολος, φήμες για Αλμέιδα

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Επέστρεψε ο Βόκολος, φήμες για Αλμέιδα

Ο Βόκολος ενημέρωσε τους Φύσσα/Αναστασίου για αυτά που είδε και αναμένεται να αναχωρήσει εκ νέου, για άλλον μεταγραφικό στόχο του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Αλχασάν Καμαρά της Έρεμπρο, ωστόσο τις τελευταίες ώρες προέκυψε και το όνομα του Ούγκο Αλμέιδα (ενδεχομένως προτάθηκε από κάποιον μάνατζερ).

Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Ιταλική Τσεζένα και το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ωστόσο η καριέρα του έχει πάρει μια φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια. Ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πόρτο, Λεϊρία, Μποαβίστα, Βέρντερ Βρέμης και Μπεσίκτας.

Είναι ένα φορ το οποίο ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που ψάχνουν οι «πράσινοι», καθώς έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους επιθετικούς της ομάδας. Προς το παρόν ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση η διάψευση από πλευράς Παναθηναϊκού για το θέμα του Πορτογάλου φορ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.