ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε πρώτο πλάνο οι επεκτάσεις και ανανεώσεις

Πέραν των μεταγραφών που δεδομένα θα κάνει ο Παναθηναϊκός τον Γενάρη, στο «τριφύλλι» προχωράνε σιγά-σιγά και τις υποθέσεις των ανανεώσεων. Μετά τον «Τριάντα», έρχονται Καρέλης και Δώνης.

Σε πρώτο πλάνο οι επεκτάσεις και ανανεώσεις

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων είναι το υπ’ αριθμόν δεύτερο φλέγον ζήτημα των «πρασίνων», με τη διοίκηση να έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές με τους παίκτες.

Μετά τον Νάνο και ο Τριανταφυλλόπουλος επέκτεινε το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» μέχρι και το 2017, σε συνάντηση που είχε με τον Λεωνίδα Βόκολο στη Μόσχα, την ημέρα του αγώνα με τη Ντιναμό για το Europa League.

Ακολουθούν οι υπόλοιποι…

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον σειρά παίρνουν οι Καρέλης και Δώνης, με τον πρώτο να υπογράφει όπως όλα δείχνουν επέκταση ενός χρόνου και τον δεύτερο νέο τριετές συμβόλαιο. Το θέμα του Μπεργκ έχει πάρει το δρόμο του (το μόνο δεδομένο είναι ότι δεν θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης), ενώ έχει γίνει η πρώτη συζήτηση με τον Μάριο Κνεζ, μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Η τελευταία υπόθεση φαντάζει και είναι η πιο δύσκολη καθώς ο Κροάτης στόπερ έχει «προκαλέσει» το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ωστόσο όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, πρώτη του προτεραιότητα είναι ο Παναθηναϊκός.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.