ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με απουσίες… αλλά κίνητρο

Το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στο Top-16, δεν πτοεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα παλέψει απόψε απέναντι στη Φενέρ στην Τουρκία (20:00, panathinaikos24.gr, NS2) για τη νίκη. Εκτός ο Μπατίστα.

Με απουσίες… αλλά κίνητρο

Χωρίς «5αρι» αλλά με κίνητρο την κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία θέλει και αυτή εξίσου τη νίκη για να πλησιάσει την κορυφή του Γ΄ ομίλου.

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 5-2, όπερ σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ματς θα δώσει προβάδισμα στον έναν, όσον αφορά τη 2η θέση, τρεις στροφές πριν το τέλος της πρώτης φάσης.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του εκτός του Νέλσον φυσικά, τους Μαυροκεφαλίδη και Μπατίστα και θα πρέπει να καλύψει τη θέση «5» με Γκιστ, Φώτση, Ράιτ και… όσο αντέξει.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 188.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεδομένο θεωρείται ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα δοκιμάσει πολλά κοντά σχήματα, με Γιάνκοβιτς στο «4» και τον Διαμαντίδη στο «3», καθώς ελλείψει των δύο ψηλών, το… κουπί θα τραβήξουν οι περιφερειακοί, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν χώρο και… χρόνο στους Γκιστ/Φώτση κυρίως, για να παίρνουν ανάσες στη διάρκεια του ματς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Αντόνιο Κόντε (Ισπανία) και Τόμας Γιασεβίτσιους (Λιθουανία).

Γ’ Όμιλος

Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου 83-81 Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Παναθηναϊκός (4/12, 20:00) Τουρόβ-Μπαρτσελόνα (5/12, 21:30)

Βαθμολογία:

Μπαρτσελόνα 7-0, Παναθηναϊκός 5-2, Φενέρ 5-2, Μιλάνο 3-5, Τουρόβ 1-6, Μπάγερν 1-7.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.