ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Σαν σήμερα η τεσσάρα στην Αϊντχόφεν (vid)

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε μία μεγάλη νίκη σε βάρος της Αϊντχόφεν με 4-1, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και τερμάτιζε ως τρίτος στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, πίσω από την Άρσεναλ και τους Ολλανδούς.

Σαν σήμερα η τεσσάρα στην Αϊντχόφεν (vid)

Μπροστά σε περίπου 10 χιλιάδες φίλους του, που είχαν βρεθεί στο γήπεδο, το «τριφύλλι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μινχ που πέτυχε δύο γκολ επικρατούσε της ολλανδικής ομάδας και τερμάτιζε ως τρίτο στον όμιλο του, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στην συνέχεια στο Κύπελλο UEFA.

 Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 30 λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Μινχ, ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με την φανέλα του «τριφυλλιού». Ο Μπίσλι στο 37′ βρήκε το κενό στην άμυνα του Παναθηναϊκού και έκανε πολύ γρήγορα το 1-1.

 Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1, ήρθε ο Μάρκους Μινχ στο 44′ να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος και να κάνει έτσι το 2-1. Ο Γερμανός όπως είπαμε είχε κέφια και το έδειξε ξεκάθαρα αυτό στο 57 λεπτό, όταν με ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Σανμαρτεάν στο 81 λεπτό.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Μινχ, Μόρις, Κυργιάκος, Μπασινάς, Μάριτς (84΄ Μίτου), Κωνσταντινίδης, Γκονζάλες (78΄ Γκούμας), Παπαδόπουλος, Ολισαντέμπε (73΄ Σανμαρτεάν)

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ: Γκόμες, Λι, Αλεξ (77΄ Λάμεϊ), Μπούμα, Φαν Μπόμελ, Παρκ, Κοκού, Μπίσλι, Φόγκελ, Φαρφάν, Φεχέρ (64΄ Φονλάντεν).

Lucian Sanmartean goal από greenfaliro

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ