ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευχαριστίες από την «πράσινη» ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να ευχαριστήσει με ανακοίνωση της την ALFA HELLAS SECURITY, για την πολύτιμη βοήθεια της στην «ημέρα φιλάθλου».

Ευχαριστίες από την «πράσινη» ΚΑΕ

Η πρωτοβουλία της ΚΑΕ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πολύς κόσμος βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Πανιώνιο και όλα κύλησαν ομάλα, ενώ η εταιρία Security πρέπει να πούμε πως πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να ευχαριστήσει την ALFA HELLAS SECURITY η οποία στο πλαίσιο της αγαστής, ειλικρινούς, και πάνω απ’ όλα εποικοδομητικής συνεργασίας της με την το «τριφύλλι» αισθάνθηκε την ηθική υποχρέωση να συνδράμει ενεργά τη διοργάνωση της «Ημέρας Φιλάθλου», χαιρετίζοντας ταυτόχρονα την πρωτοποριακή αυτή γιορτή που διοργανώνει για πρώτη φορά η δημοφιλής, πρωταθλήτρια, «πράσινη» ομάδα. Πιστεύοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν το μπάσκετ και κατ’ επέκταση τον αθλητισμό, καλλιεργώντας παράλληλα το φίλαθλο πνεύμα, η ALFA HELLAS SECURITY προσέφερε με το εξειδικευμένο προσωπικό της αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της, το Σάββατο 6/12 συμβάλλοντας ώστε να απολαύσουν οι φίλαθλοι τη μεγάλη φιέστα σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και τάξης.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.