ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχώρησε από την σύσκεψη ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από την πρωινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρχουν στην Τρίπολη ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα.

Αποχώρησε από την σύσκεψη ο ΠΑΟ

Οι εκπρόσωποι από την μεριά των «πρασίνων», ήταν ο στρατηγός Απόστολος Κασκάνης που είναι και ο υπεύθυνος ασφαλείας, ενώ ήταν επίσης και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων Σπύρος Βλάχος.

Η πλευρά λοιπόν του Παναθηναϊκού κάθισε για λίγη ώρα στην σύσκεψη και για τυπικούς λόγους, όπως για παράδειγμα για το θέμα των εμφανίσεων των ομάδων (το «τριφύλλι θα αγωνιστεί με τα λευκά») και μετά από λίγο έφυγε καθώς τα μέτρα αφορούν την αστυνομία και τον Αστέρα, ειδικά από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι.

 «Δεν έχουμε καμία δουλειά εδώ μέσα, οταν θα μάθετε να σέβεστε τον λόγο σας και την υπογραφή σας τα ξαναλέμε», ήταν η τοποθέτηση από την πλευρά των «πρασίνων».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 41.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.