ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γραφικότητες… Αστέρα

Κανονικά θα διεξαχθεί το ματς Αστέρα Τρίπολης-Παναθηναϊκού παρά τη... φιλότιμη και συνάμα γραφική προσπάθεια των ανθρώπων της τοπικής ομάδας.

Γραφικότητες... Αστέρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr, έγινε προσπάθεια εισόδου κάποιων οπαδών στο γήπεδο, ωστόσο μόνο μια μερίδα ατόμων (80-100) εισήλθαν, αφού ο υπεύθυνος ασφαλείας της θύρας των φιλοξενούμενων τους άνοιξε. Στη συνέχεια, αφού υπήρξε κίνδυνος τιμωρίας, οι φίλαθλοι μόνοι τους αποχώρησαν, δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες που προέρχονταν  από ανθρώπους του Αστέρα, που έκαναν λόγο για “ντου” οπαδών του Παναθηναϊκού, γεγονός που δεν ισχύει καθώς οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας ήθελαν να δημιουργήσουν κλίμα, ενόψει της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι του Αστέρα προσπάθησαν να βάλουν… μπαρούτι στην αναμέτρηση, εκτοξεύοντας απειλές για μη διεξαγωγή του ματς, χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό… αφού πέραν της προσπάθειας αυτής της μικρής μερίδας του κόσμου, που προσπάθησαν να μπουν και βγήκαν αμέσως μετά, δεν συνέβη το παραμικρό και ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, τελικά, οι περίπου 300 οπαδοί της ομάδας, που βρίσκονται εκτός γηπέδου, να μπουν τελικά και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.