ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με κόσμο για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τον Παμβοχαϊκό (8/12, 19:00, panathinaikos24.gr, NS3), στο κλειστό της Κυψέλης, με τον κόσμο του μαζί αυτή φορά.

 Με κόσμο για τη νίκη

Οι «πράσινοι» εξέτισαν την τιμωρία τους, που κουβαλούσαν από την περσινή σεζόν και καλούνται αύριο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα της volleyleague, με τον κόσμο της ομάδας να γεμίζει αύριο το κλειστό του Πανελληνίου, στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Το ματς θα μεταδοθεί από το Novasports3, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Βουδούρης και Παπαδογούλας, με επόπτες τους Χρηστίδη και Οικονόμου. Στη γραμματέια θα είναι η κα. Σωτοπούλου.

«Να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας»

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουν την ομάδα του Βραχατίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια ομάδα που στο παρελθόν μας έχει κερδίσει και αυτό μας δίνει ένα ακόμα κίνητρο να θέλουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το αήττητο μέσα στην έδρα μας, η οποία θέλουμε να μείνει αλώβητη και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Ο Παμβοχαϊκός είναι μια ομάδα με παίχτες πολύ καλούς και άριστες επιθετικές ικανότητες, αυτό θα πρέπει να το περιορίσουμε. Είναι και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με τον κόσμο δίπλα μας, τον οποίο θέλουμε να ικανοποιήσουμε σε μέγιστο βαθμό, όπως αυτός μας έχει ικανοποιήσει και μας έχει στηρίξει στα εκτός έδρας παιχνίδια που ήταν δίπλα μας γιατί αγαπάει την ομάδα.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να ενώσουμε την αγάπη και την τρέλα του κόσμου με πάθος και με την τακτική μας για να μείνει ο Παναθηναϊκός όσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε αυτή τη σεζόν».

«Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη»

Παράλληλα ανακοίνωση εξέδωσε και η Θ.13, για το ματς, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να κατακλύσει το κλειστό της Κυψέλης.

Αναλυτικά:

«Τη Δευτέρα 8/12 στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ αντρών αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο για την τρέχουσα αγωνιστική σαιζόν εναντίον του Παμβοχαϊκού. Η ομάδα που πέρσι στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έδειξε τι σημαίνει μαχητική ψυχή, η ομάδα που φέτος έχει ξεκινήσει αναγεννημένη με παίχτες που τιμούν το τριφύλλι που φοράνε, χρειάζεται τη στήριξη μας.

Όλοι στο κλειστό της Κυψέλης για άλλο ένα πάρτι στην εξέδρα, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας για άλλη μια νίκη. Όλοι δίπλα στον ερασιτέχνη! Η δύναμη σου είναι μια, η ΘΥΡΑ 13»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.