ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

«Δώστε τους τον τίτλο με νομοθετικό διάταγμα…» (vids, pics)

Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στο στάδιο «Καραϊσκάκης», με τον διαιτητή Στράτο Παπουτσέλη να μας συστήνει με την… παράγκα.

 «Δώστε τους τον τίτλο με νομοθετικό διάταγμα…» (vids, pics)

Στο 51΄του ματς, ο Ίβιτς σε μια προσπάθεια του να «τρυπήσει» την άμυνα του Παναθηναϊκού, θα δεχτεί το φάουλ από τον Γιάννη Καλλιτζάκη, περίπου ένα μετρό έξω από την μεγάλη περιοχή του Βάντσικ.

osfp pao 1996.jpg2

Ο Στράτος Παπουτσέλης βλέποντας πως ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του ματς, έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό, σφυρίζοντας το πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Τζόρτζεβιτς, γνωστός σκόρερ των «ερυθρόλευκων» από την άσπρη βούλα…

Ο Μπορέλι μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ντροπή… 5 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία. Αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει νόημα. Λέγανε πέρυσι και πρόπερσι ότι ο Παναθηναϊκός έπαιρνε με την διαιτησία το πρωτάθλημα. Τα ντέρμπι τα κερδίζαμε άνετα…».

osfp pao 1996.jpg3

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Άλλο ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα συνετελέσθη στο γνωστό τόπο των εκτελέσεων, δηλαδή στο στάδιο Καραϊσκάκη. Ας δώσουν από τώρα τον τίτλο στον Ολυμπιακό με νομοθετικό διάταγμα. Είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται οι άλλες ομάδες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ