ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πολλά τα μετάλλια, πολλαπλά τα κέρδη (pics)

Θετικός ήταν ο απολογισμός της κολυμβητικής ομάδας του Παναθηναϊκού που συμμετείχε στο 9ο κύπελλο ΚΟΑΤ, που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Πολλά τα μετάλλια, πολλαπλά τα κέρδη (pics)

Αναλυτικά:

«Γεμάτοι μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψαν από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες της ομάδας μας που έδωσαν το παρών στο 9ο Κύπελλο ΚΟΑΤ. Στις πρωινές κούρσες οι αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας είχαν την ευκαιρία για ένα αγωνιστικό «ξεμούδιασμα» από την περίοδο της προπόνησης κατακτώντας παράλληλα τρία μετάλλια (1 χρυσό και 2 ασημένια).

Το απόγευμα οι κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας πήραν τη σειρά τους πίσω από τους βατήρες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατέκτησαν άλλα είκοσι μετάλλια (10 χρυσά,8 ασημένια και 2 χάλκινα) δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι το μέλλον τους ανήκει. Η αποστολή του τριφυλλιού ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με την επιστροφή αθλητών και συνοδών στην Αθήνα.

Η κούραση αλλά και ο ενθουσιασμός ήταν φανερός σε όλα τα μέλη της ομάδας που επέστρεψαν με ικανοποίηση, πολλά χαμόγελα και με τα μετάλλια στο στήθος. Μπράβο σε όλους!

Τα αποτελέσματα της ομάδας μας: http://www.docdroid.net/mn25/9o-.pdf.html http://www.docdroid.net/mn2t/9o-.pdf.html».

kolimvisi 1
kolimvisi 2
kolimvisi 3
kolimvisi 4
kolimvisi 5

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.