ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Πλήρωσε» τα λάθη του

Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα και έχασε με 3-2 σετ (23-25, 25-19, 25-20, 22-25, 15-17) από τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Κυψέλης, για την 7η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών.

«Πλήρωσε» τα λάθη του

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλά στον αγώνα και στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν μπροστά στο σκορ, έστω και οριακά. Το προβάδισμα έμεινε και μέχρι το 21-19 που έκανε για τον Παναθηναϊκό ο Καμίνσκι, καθώς το πρώτο σετ κατέληξε τελικά στον με Παμβοχαϊκό 23-25.

 Στο δεύτερο σετ το «τριφύλλι» ξύπνησε και κατάφερε να ξεκινήσει με 7-1, διαφορά την οποία κράτησε και μέχρι το τέλος του σετ το οποίο έληξε με 25-19.

 Μία από τα ίδια για τον Παναθηναϊκό και στο τρίτο σετ το οποίο και κατέκτησε με 25-20, με τους «πράσινους» να έχουν πάλι το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος, δείχνοντας πως είναι έτοιμοι να πάρουν και το παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Και μέχρι τα μισά του τέταρτου σετ φαινόταν πως θα κερδίσει τον αγώνα ο Παναθηναϊκός, αφού κατάφερε να ξεφύγει ακόμα και με έξι πόντους στο 17-11, με τον Παμβοχαϊκό ωστόσο να μην έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Με ένα μικρό σερί πλησίασε και τελικά έκανε την ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 2-2 και παίρνοντας και την ψυχολογία ενόψει του τελευταίου σετ.

 Στο κρίσιμο και τελευταίο σετ, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν ένα σερί στην αρχή του σετ από τον Παμβοχαϊκό, αλλά τελικά δεν άντεξαν και έχασαν με 15-17 στο τάι μπρέικ, πληρώνοντας τα δικά τους λάθη.

Τα σετ: 23-25, 25-19, 25-20, 22-25, 15-17

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.