ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Σε κάθε παιχνίδι και καλύτεροι»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης προχώρησε σε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι και όπως τόνισε και αυτός, οι «πράσινοι» θέλουν την νίκη και την καλή εμφάνιση.

Μποχωρίδης: «Σε κάθε παιχνίδι και καλύτεροι»

Ο άσος του «τριφυλλιού» θέλει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να μην επαναλάβουν τα λάθη που έγιναν με την Φενέρ, ενώ όπως είπε στόχος της ομάδας είναι η συνεχής βελτίωση.

«Αν και έχουμε καταφέρει να πάρουμε την πρόκρισή μας στο Top-16 έχουμε εστιάσει στο πως θα παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος μας. Να είμαστε σε κάθε παιχνίδι και καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Οπότε, είναι λογικό ότι αυτό που ψάχνουμε είναι να κάνουμε ένα παιχνίδι πολύ καλύτερο απ αυτό κόντρα στην Φενέρ. Οι αντίπαλοί μας είναι επικίνδυνοι, έχουνε ικανότητες και εμπειρία και αυτό θα πρέπει να μας κάνει να είμαστε πανέτοιμοι».

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.