Ποδόσφαιρο

Μια από τα ίδια…

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για μια ακόμη φορά, κλήθηκε για απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο δεν συνέβη το παραμικρό... Η αιτιολογία; Υβριστικά συνθήματα...

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, ο λόγος της κλήσης είναι τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους φίλους του «τριφυλλιού», καθώς και η γενική τους συμπεριφορά.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

6η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ. 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Β) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Εργοτέλης. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ. 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ. 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

13η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., T. Moytinho (γυμναστής): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή κ. T. Moytinho στον αγώνα ΠΑΕ ΑΟΚ-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Δ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Τσαμπουράκη (φυσιοθεραπευτή), Ι. Φασομυτάκη (φροντιστή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των κ.κ. Ν.Τσαμπουράκη και Ι.Φασομυτάκη στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Λεβαδειακός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 11 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ. 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ. 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Μάριος Μανιός

Exit mobile version