ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«3ο τουρνουά προσφοράς & αλληλεγγύης»

Η ακαδημία μας και συγκεκριμένα το ΠΡΟΜΙΝΙ 2003 θα πάρει μέρος στο « 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ»

«3ο τουρνουά προσφοράς & αλληλεγγύης»

Στο πλαίσιο του εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα που πραγματοποιεί, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, διοργανώνει το «3ο Τουρνουά Προσφοράς & Αλληλεγγύης», την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος παιδιά 6 έως 12 ετών, από τις Ακαδημίες του ΟΠΑΝΔΑ και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Αθηναίων, στα αθλήματα ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις.

Οι μικροί μας φίλοι που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, θα προσφέρουν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα είναι πάντα αρωγός των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ