ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Να μπούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Ο Τάσος Λαγός ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Εστορίλ.

Λαγός: «Να μπούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Ο διεθνής μέσος τόνισε πως το «τριφύλλι» πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στους Πορτογάλους και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa League.

“Είναι το τελευταίο παιχνίδι, ξέρουμε τι έχουμε κάνει φέτος στην Ευρώπη. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση με την Εστορίλ. Αυτό αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Εστορίλ σε όλα τα άλλα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε το ματς”, είπε αρχικά ο Λαγός για να ερωτηθεί στην συνέχεια για το αν οι «πράσινοι» ζητάνε την εκδίκηση μετά την ήττα στην Πορτογαλία.

“Δεν νομίζω ότι θα το δούμε σαν εκδίκηση. Αύριο πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στους ομίλους του Europa League”.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.