ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντίνας: «Μας μένει η πικρία»

Ο Θανάσης Ντίνας σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε στους πράσινους μένει μία πικρία για το αποτέλεσμα.

Ντίνας: «Μας μένει η πικρία»

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Ντίνας:

Για το ματς: «Μας μένει μία πικρία. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη για να τελειώσουμε την φετινή πορεία από την Ευρώπη με θετικό αποτέλεσμα».

Για την απόδοση του: «Βελτιώνομαι συνεχώς, χαίρομαι που παίζω. Σημασία έχει όμως ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Εμείς θα παλεύουμε σκληρά σε κάθε ματς για να παίρνουμε τη νίκη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.