ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Συνεχίζουμε…»

Μια ήττα ήταν και ξανά προς τη δόξα τραβά ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά το ματς με την Αρμάνι. «Δεν ήταν αντιαθλητικό», είπε για τη φάση στο φινάλε του αγώνα.

Διαμαντίδης: «Συνεχίζουμε…»

Σύνθημα για την επόμενη μέρα έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος ήττα του Παναθηναϊκού απ’ την Αρμάνι Μιλάνο.

«Εμείς απ’ τη δική μας την πλευρά θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε καλά και να βελτιωνόμαστε. Ανεξάρτητα αν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και διεκδικήσαμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε…».

«Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει δυνατό και επιθετικό μπάσκετ. Είχαμε κάποια πράγματα να κάνουμε στο μυαλό μας και σήμερα βγήκαν αρκετά λάθη. Είναι μέρος του παιχνιδιού».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 39.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ξεκινήσαμε απ’ την αρχή, να κάνουμε νέα ομάδα με νέα παιδιά το καλοκαίρι. Είμαστε σε καλό σημείο με τον πρώτο στόχο του top-16 να έχει επιτευχθεί. Θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και στόχος πλέον είναι… το επόμενο παιχνίδι».

Ερωτηθείς για τη τελευταία φάση και το κατά πόσο ήταν αντιαθλητικό φάουλ, είπε ξεκάθαρα:«Νομίζω δεν ήταν…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.