ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Κάναμε πολλά λάθη…»

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι «πράσινοι» αναφέρθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Μανωλόπουλος: «Κάναμε πολλά λάθη…»

Ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς  τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε να θέλει τη νίκη όσο η Αρμάνι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ υπενθύμισε ότι το «τριφύλλι» έπαιξε σε πολύ δυνατές έδρας όταν ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας μακριά από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με 21 λάθη εκτός έδρας δεν μπορείς να έχεις πολλές πιθανότητες να κερδίσεις. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα και μας στοίχισε το πρώτο δεκάλεπτο που είχαμε 7 λάθη. Η Αρμάνι μπήκε πιο δυνατά στο ματς από εμάς, φάνηκε να το θέλει περισσότερο από εμάς, ενώ εμείς μπήκαμε χωρίς μεγάλη συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατά και για αυτό διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους και τελικά το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Για την εικόνα της ομάδας εκτός έδρας: 

«Πρέπει να μας προβληματίσει το ότι κάναμε μια νίκη εκτός έδρας αλλά είχαμε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ήμασταν στον πιο δύσκολο όμιλο. Είμαστε πολύ πιο εύστοχοι στην έδρα μας και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να είμαστε πιο εύστοχοι εκτός έδρας».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 41.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιστροφή Νέλσον: 

«Ο Νέλσον είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, επενδύσαμε πάνω του, όμως τώρα δεν είναι έτοιμος και δεν ξέρουμε πότε θα είναι, άρα δεν μπορούμε να κάνουμε πλάνα με έναν παίκτη που δεν είναι ακόμη διαθέσιμος να προσφέρει. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όμως, παίζουμε με παίκτες που είναι έτοιμοι, χωρίς να μας απασχολεί ποιος απουσιάζει».

Για το σκληρό παιχνίδι της Αρμάνι: 

«Θεωρώ ότι η Αρμάνι είναι σκληρή ομάδα στην έδρα της, πάντα παίζει έτσι στο Μιλάνο και πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις αυτό το παιχνίδι. Αν είχαμε μπει πιο δυνατά και πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, πιστεύω δεν θα φαινόταν ότι έπαιζαν τόσο σκληρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.