ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σας ευχαριστούμε για τη δυναμική παρουσία…»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω φωτογραφίας που ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook, ευχαρίστησε τους οπαδούς, που βρέθηκαν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Αρμάνι.

«Σας ευχαριστούμε για τη δυναμική παρουσία...»

Ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό ματς κόντρα στην Αρμάνι, δεν αγωνίστηκε χωρίς την παρουσία του κόσμου του, καθώς αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού», βρέθηκαν στις εξέδρες του «PalaDesio», ενισχύοντας τις προσπάθειες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και των παικτών του.

Γι’ αυτό το λόγο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της σελίδας της στο Facebook, τους ευχαρίστησε για τη δυναμική τους παρουσία.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πάντα δίπλα στην ομάδα! Σας ευχαριστούμε για τη δυναμική παρουσία στο PalaDesio»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.