ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Βαριά ήττα των Νέων

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 από τον Αστέρα Τρίπολης, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Βαριά ήττα των Νέων

Οι «πράσινοι» ήθελαν την νίκη στο “Γεώργιος Καλαφάτης” για να ισοβαθμίσουν στον Αστέρα στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά μετά την ήττα με 0-3 η ομάδα της Τρίπολης ξέφυγε με 6 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά και ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αλλά από την αρχή του αγώνα τα πράγματα έδειξαν να μην πηγαίνουν και τόσο καλά.

Μόλις στο 3′ λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κούσια, «παγώνοντας»έτσι τους παίκτες του «τριφυλλιού». Σαν να μην έφτανε το κακό ξεκίνημα, ήρθε και η αλλαγή μόλις στο 10′, αφού ο Βαλμάς τραυματίστηκε και άφησε την θέση του στον Ντόκο. Ο Παναθηναϊκός στην συνέχεια ανέβηκε για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά από μία περιέργη φάση στο τέλος του πρώτου μέρους, έγινε το 0-2 από τον Αστέρα.

Ο Τσιώλης εκτέλεσε φάουλ, το τείχος των «πρασίνων» δεν είχε προλάβει ακόμα να στηθεί και έτσι ο Καραμήτος βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Σαμπατάκου. Ο Αστέρας πήγε με το 0-2 στα αποδυτήρια και αυτό ήταν και το μεγάλο πλήγμα για το «τριφύλλι», αφού οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη είχαν τον έλεγχο και μάλιστα έκαναν και το τελικό 0-3 με τον Τσέκο στο 75′.

Ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται στην 3η θέση με 22 βαθμούς, ο Αστέρας με 28 βαθμούς βρίσκεται στην 1η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Σαμπατάκος, Οικονομόπουλος, Βαλμάς (10′ λ.τ. Ντόκος), Γκουντούνας (64′ Δημήτρουλας), Θεοχάρης, Μίγγος, Αποστολάκης (64′ Παπαδάκης), Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Βραχάλης, Πίσπας.

Αστέρας Τρ.: Καπετάνος, Τσέκος (82′ Κουρτέσης), Βουτσέλας (78′ Μπαλάσης), Παπαγεωργίου, Γκίστης, Κοντογιαννόπουλος, Καραμήτος (86′ Νικιάς), Νάτσης, Σαλτάρης (57′ Παπαγεωργίου), Τσιώλης, Κούσιας.

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ