ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πόλο

«Αφεντικό» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών, αφού επικράτησε με 6-5 της Βουλιαγμένης στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

«Αφεντικό» ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν την Βουλιαγμένη στο γήπεδο των Ιλισίων, το οποίο και θα είναι η έδρα για το «τριφύλλι» μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Το ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλό, αφού το παιχνίδι άρχισε με ένα σερί 3-0 για το «τριφύλλι», ενώ παράλληλα ο Καραμπέτσος ήταν πολύ καλός στις επεμβάσεις του, σταματώντας τη Βουλιαγμένη.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους «πράσινους» να είναι μπροστά στο σκορ με 5-1 και όλα έδειχναν να πηγαίνουν εξαιρετικά. Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν εξίσου καλό για τον Παναθηναϊκό, αφού πριν μπούμε στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα, το «τριφύλλι» ήταν μπροστά με 6-2.

Το τελευταίο οκτάλεπτο όμως του αγώνα λίγο έλειψε να στοιχίσει και την νίκη στην ομάδα.

Η αποβολή του Θεοδωρόπουλου και παράλληλα ο τραυματισμός του Κομαντίνα, έβγαλαν εκτός ρυθμού τον Παναθηναϊκό και η Βουλιαγμένη το εκμεταλεύτηκε αφού με 3 γκολ έφτασε το σκορ στο 6-5.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε το «τριφύλλι» να πανηγυρίζει την μεγάλη νίκη, με την οποία και προσπερνά στην βαθμολογία τον ΝΟΒ.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 1-1, 0-3

Παναθηναϊκός: Παπαδόγκωνας 2, Δερμιτζάκης 3, Γ. Αφρουδάκης

Βουλιαγμένη: Χ. Αφρουδάκης 1, Τίγκας 1, Καπότσης 2, Κοπελιάδης

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ