ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη και θέαμα

Μετά την απώλεια στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενος τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Λεωφόρου. (19.30, Panathinaikos24.gr ). Αλλαγές στο αρχικό σχήμα από Αναστασίου.

Νίκη και θέαμα

Να αποδείξει πως η ισοπαλία στην Τρίπολη, ήταν απλώς μια στάση στην πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα, θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα επαναφέρει τους Νάνο, Μέντες, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ζέκα και Μπεργκ, ενώ είναι πιθανό να βάλει τον Πέτριτς αντί του Καρέλη. Το πιθανότερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Στιλ στο τέρμα, Μπούρμπος ή Τριανταφυλλόπουλος στο δεξί και Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, με Σίλντενφελντ και πιθανότατα Μέντες στόπερ. Λαγός, Ζέκα και Δώνης θα είναι στο κέντρο, με τον Ντίνα φαβορί για την κορυφή του ρόμβου και τους Μπεργκ-Πέτριτς ή Καρέλη επιθετικό δίδυμο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κουτρουμπής, που είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί καθώς ακολουθούν άλλα δύο ματς μέχρι τις γιορτές, αλλά και ο Μπούι που δεν ικανοποίησε με την παρουσία του την Πέμπτη, όπως και οι Μπαϊράμι και Σπυρόπουλος. Στην αποστολή, πέραν όσων προαναφέρθηκαν, είναι και οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.