ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Άνετη επικράτηση για τους νέους

Η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε προβλήματα μόνο για ένα ημίχρονο και με καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος, επικράτησε της αντίστοιχης του Πανθρακικού με 3-0, στον αγώνα που έγινε στο «Γ. Καλαφάτης».

Άνετη επικράτηση για τους νέους

Οι «πράσινοι» δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη αυτό άλλαξε με το τελικό 3-0 να έρχεται φυσιολογικά, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε από κοντά και ο Δημήτρης Σαραβάκος..

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν είχαν κάποια σημαντική φάση για τις δύο ομάδες, ωστόσο στην συνέχεια το «τριφύλλι» ανέβασε την απόδοση του και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε φάσεις για να σκοράρει, όπως το δοκάρι του Χαλκιαδάκη στο 20′ και το σουτ του Παπανικολάου 3 λεπτά αργότερα.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στο δεύτερο μέρος από τα αποδυτήρια με στόχο το γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 50′. Ο Τούντορ έκανε την σέντρα από πλάγια και ο Χαλκιαδάκης με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Πανθρακικού για το 1-0. Μόλις 9 λεπτά αργότερα το σκορ έγινε 2-0, με τον Μπαμίχα να μπαίνει από δεξιά και με ωραίο σουτ να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε 3 λεπτά πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τον Χατζηγιοβάνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Ζούλης, Τούντορ, Στάικος, Αγγελόπουλος Β., Νιούμαν (15′ Χαλκιαδάκης), Μαλντίν (68′ Χατζηγιοβάνης), Παπανικολάου (46′ Μπαμίχα), Λάμπρου.

Πανθρακικός: Κεχαγιας, Κούτρας, Νουπιάρης, Μητρούσης, Φραγκούλης, Φαρμάκης, Ψάλτης, Παπαρούνας (68′ Μίλκας), Μάνδυλας (53΄Δημητριάδης), Γκουτσίδης (61′ Καπετάνος), Λήξας.

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ