ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λέτο για το καλοκαίρι!

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει όντως την επιστροφή Λέτο, αλλά αυτό αν γίνει θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

Λέτο για το καλοκαίρι!

Ο Αργεντίνος άσος που είναι από τους πλέον αγαπημένους στο «πράσινο» κοινό και πράγματι εξετάζεται η απόκτηση του, ωστόσο στην μεταγραφική του χειμώνα οι προτεραιότητες είναι άλλες.

Πρώτη κίνηση για τον Παναθηναϊκό θα είναι η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, αφού ο Γιάννης Αναστασίου θέλει η ομάδα να ενισχυθεί στα μετόπισθεν που είναι και το κυριότερο ίσως πρόβλημα για φέτος.

Το καλοκαίρι όμως είναι πολύ πιθανόν να γίνουν συζητήσεις ανάμεσα στον Λέτο και την ΠΑΕ, ενώ είναι δεδομένο πως μία τέτοια μεταγραφή θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.