ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Mr. 107 ο Ζέκα

Στην πρώτη δεκάδα με τις περισσότερες συμμετοχές ξένων ποδοσφαιριστών μπήκε ο Ζέκα, μετά και τη χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στον Πανθρακικό. 107 συμμετοχές για τον Πορτογάλο άσο των «πράσινων».

Mr. 107 ο Ζέκα

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» βρίσκεται πλέον στη 10η θέση της σχετικής λίστας, ενώ βρίσκεται στην 62η όσον αφορά τις συμμετοχές των παικτών του Παναθηναϊκού, Έλληνες και ξένους.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να ανέβει πολλά σκαλοπάτια στη συγκεκριμένη λίστα, καθώς μπροστά του βρίσκονται παίκτες που είτε δεν αγωνίζονται πλέον στην ομάδα είτε έχουν τελειώσει την καριέρα τους.

Αναλυτικά η σχετική λίστα:

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βαζέχα 390

Βάντζικ 249

Ρότσα 226

Χένρικσεν 136

Μόρις 122

Σιμάο 118

Σαριέγκι 118

Γκαλίνοβιτς 117

Αλβαρέζ 114

Ζέκα 107

«Πενηντάρισε» ο Λαγός, «σαραντάρισαν» Μπεργκ/Κλωναρίδης

Ο Τάσος Λαγός έφτασε χθες τις 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ενώ οι Μπεργκ και Κλωναρίδης έπιασαν τις 40, στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.