ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Ιδιαίτερη στιγμή για μένα το αυριανό παιχνίδι»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα αντιμετωπίσει αύριο στο ΟΑΚΑ την ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του και όπως λέει και ο ίδιος θα είναι κάτι το ιδιαίτερο για εκείνον.

Μποχωρίδης: «Ιδιαίτερη στιγμή για μένα το αυριανό παιχνίδι»

Ο άσος του Παναθηναϊκού που έχει και την ονομαστική του εορτή, μίλησε ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Μποχωρίδης τονίζει πως στον Άρη χρωστάει πάρα πολλά για την εξέλιξη στην καριέρα του και όπως δηλώνει θα τον έχει πάντα στην καρδιά του.

«Είναι για μένα μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσω την ομάδα στην οποία γεννήθηκα μπασκετικά και μου έδωσε όλες τις ευκαιρίες και την αγάπη που χρειαζόμουν ώστε να βελτιωθώ ως αθλητής και ως άνθρωπος». Στον Άρη έμαθα να δουλεύω σκληρά κι αυτό συνεχίζω και τώρα. Είμαι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, είμαι περήφανος γι’ αυτό και θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω, ενώ είναι γεγονός ότι ο Άρης θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.