ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

«Να βάλω τη σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό»!

Ο Ει Τζέι Σλότερ μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για τις φιλοδοξίες του με τον Παναθηναϊκό, τους στόχους του «εξάστερου», τον κόσμο, τον Ιβάνοβιτς, αλλά και τα όσα ζει στην Ελλάδα.

«Να βάλω τη σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό»!

Όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, ο κόσμος δεν γνώριζε τι εστί Ει Τζέι Σλότερ. Θα τολμούσα να πω ότι ήταν αρκετά επιφυλακτικός απέναντί του. Είναι αυτό που λέμε, δεν ήξερες δε ρώταγες; Ο ίδιος όμως φρόντισε να συστηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην «πράσινη» οικογένεια και να γίνει πολύ γρήγορα από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας.

Ο Ει Τζέι Σλότερ μιλάει για το πώς νιώθει ως μέλος του Παναθηναϊκού, τις φιλοδοξίες του με την «πράσινη» φανέλα, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τους φιλάθλους και πολλά άλλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Πάνο Καραουλάνη.

Αναλυτικά

Το καλοκαίρι που ήρθες στη χώρα μας, ο κόσμος δεν σε γνώριζε. Έδειξες όμως τα διαπιστευτήρια σου με το… καλημέρα. Πώς νιώθεις γι αυτό;

«Νιώθω πολύ καλά από τον τρόπο που ενσωματώθηκα στην ομάδα και από την απόδοσή μου. Πολλοί δεν με γνώριζαν και ήθελα ερχόμενος στον Παναθηναϊκό να βάλω και γω την… σφραγίδα μου και να χτίσω το όνομά μου».

Έχεις γίνει πλέον ένας από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας και οι φίλαθλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για σένα; Τι μήνυμα θα τους έστελνες και τι άλλο μπορούν να περιμένουν από σένα;

«Θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ότι μου αρέσει πολύ να παίζω στο ΟΑΚΑ. Η ενέργεια που μας δίνει ο κόσμος είναι μοναδική. Από την πλευρά μου αυτό που θέλω να τους διαβεβαιώσω είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να τους αποζημιώσω».

Πριν έρθεις στον Παναθηναϊκό, γνώριζες ότι έρχεσαι σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη. Τώρα που είσαι μέλος αυτής της ομάδας, ποια είναι η γνώμη σου; Και τι σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση; Είναι τα πράγματα όπως τα περίμενες;

«Γνώριζα καλά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα με μεγάλη παράδοση. Είναι όλα όσα περίμενα και πολύ περισσότερα. Είναι μια ομάδα πολύ οργανωμένη σε όλους τους τομείς».

Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στο υψηλότερο επίπεδο. Τι ευθύνες πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας αθλητής ώστε να τα καταφέρει;

«Όταν αγωνίζεσαι σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο απαιτείται σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει διαρκώς να είσαι σε εγρήγορση, να δουλεύεις σκληρά για να έχεις καλά αποτελέσματα σε αυτό το επίπεδο».

Πόσο σε βοήθησαν σε αυτό το κομμάτι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του; Με ποιους έχει δεθεί περισσότερο;

«Οι συμπαίκτες μου είναι εκπληκτικοί και με βοηθούν στο να είμαι ο παίκτης που είμαι. Με τον Ντε Μάρκους (Νέλσον) και τον Τζέιμς (Γκιστ) είμαι πιο κοντά».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πώς είναι η συνεργασία μαζί του;

«Ο Ντούσκο είναι σπουδαίος προπονητής. Σκληρός, αλλά γνωρίζει πραγματικά το παιχνίδι και πώς να το κερδίζει. Ευχαριστιέμαι να παίζω για εκείνον».

Πως αξιολογείς εσύ τον Ει Τζέι Σλότερ σαν παίκτη;

«Ο Ει Τζέι είναι εξαιρετικός σουτέρ από την περιφέρεια και από τη γραμμή των 6.75, διαβάζει καλά το παιχνίδι και βλέπει κάθε συμπαίκτη του που είναι ελεύθερος να σουτάρει. Παίζει έξυπνα στον επιθετικό τομέα και μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους».

Ο Παναθηναϊκός σε πείσμα όσων τον αμφισβήτησαν στην αρχή της σεζόν, έχει ήδη προκριθεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας τον «αιώνιο» αντίπαλο με το… καλημέρα, βρίσκεται ήδη στο top 16 της Ευρωλίγκας και παραμένει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και που περιμένεις να φτάσεις με τον Παναθηναϊκό;

«Ξεκινήσαμε τη σεζόν πολύ ελπιδοφόρα και μπορούμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία μας. Όσο για το μέλλον. Ποιος ξέρει τι μπορεί να φέρει. Ας περιμένουμε και βλέπουμε».

Πως σου φαίνεται η Ελλάδα και τι εντυπώσεις έχεις αποκομίσει τους πρώτους μήνες της παραμονής σου στη χώρα μας;

«Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα, η Αθήνα είναι θαυμάσια πόλη για να ζεις, ο καιρός είναι καλός. Νιώθω πραγματικά πολύ όμορφα να ζω στην Ελλάδα».

Τα Τατουάζ που έχεις στο χέρι τι συμβολίζουν; «Έχω μια εικόνα της μητέρας μου στο αριστερό μπράτσο με την οικογένεια από κάτω. Στο δεξί χέρι έχω ένα πνευματικό σύμβολο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ