Ερασιτέχνης

Ήττα για το «τριφύλλι»

Την ήττα γνώρισε η ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού από τους Attica Springboks με 13-10, στον εξ’ αναβολής 2ον αγώνα στο πλαίσιο του Unity Cup, στο δημοτικό γήπεδο Γλυκών Νερών.

Πλέον η ομάδα του Βασίλη Κατσάκου θα έχει την ευκαιρία για… ρεβάνς στις 10 Ιανουαρίου, όπου θα υποδεχτεί  τους Attica Springboks στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στην «Πράσινη» για το ματς και την ήττα της ομάδας του:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και από τις δύο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα άλλο πρόσωπο στο γήπεδο. Δείξαμε πόσο έχουμε δουλέψει και πόσο ώριμα πλέον παίζουμε. Φυσικά έγιναν κάποια λάθη, όμως κάνουμε ο καθένας από εμάς την αυτοκριτική που πρέπει και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά.

Στις 10 Ιανουαρίου παίζουμε στη Λεωφόρο και θα είμαστε έτοιμοι για έναν ακόμη σκληρό αγώνα. Σημασία αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν οι νίκες, αλλά το επίπεδο των αγώνων, που ανεβαίνει  ολοένα και περισσότερο στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, γιατί πραγματικά την αξίζουμε και τη χρειαζόμαστε για τη συνέχεια».

Το ρόστερ του «τριφυλλιού»: Κριτσίκης, Μαρμαράς, Γεωργαντής, Τζουβάρας, Ρούρος, Δαβίδης, Καραμπάτσος, Παπακοστώπουλος (c),Τσχάτατ, Ραφτόπουλος,  Σίγκνιε, Τσατσαρώνης, Λίεν, Στρατιγάκος, Μπάμεν και αλλαγή έπαιξαν οι: Κάαν, Χαραλάμπους, Σερανίδης, Χάλαρης, Φουριαλάκης, Σκάλκος και Μανολόπουλος.

Exit mobile version