ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όλοι ΟΑΚΑ»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε στον κόσμο της ομάδας μέσω του λογαριασμού της στο facebook, για τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

«Όλοι ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά:

«Απόψε όλοι στο ‪#‎ΟΑΚΑ! Παναθηναϊκός – Άρης (16/12,18:00) για τη δέκατη αγωνιστική της Basket League!

Διαθέσιμα είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την FC Barcelona (19/12, 22:00) για την φάση των ομίλων της Euroleague. Online αγοράhttp://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets/

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείσε θέση για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο Top-16 της Euroleague σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές! Διάβασε περισσότερα εδώ: http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=36218

Online αγοράhttp://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-top-16-pass-2015/».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.