ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σχεδιάζει απόδραση… από τα Πηγάδια

Τη νίκη με κάθε τρόπο και… κόστος θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη (19:30, panathinaikos24.gr, NS1), ούτως ώστε να παραμείνει σε τροχιά… κορυφής. Χίλιοι οπαδοί στο πλευρό των «πρασίνων».

Σχεδιάζει απόδραση… από τα Πηγάδια

Οι «πράσινοι» έχουν περάσει ένα Γολγοθά τον τελευταίο μήνα, ξεμπερδεύοντας με μερικές  από τις δυσκολότερες έδρες της Σούπερ Λιγκ, με θετικό πρόσημο στις περισσότερες εξ’ αυτών. Απόψε καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο της φορμαρισμένης και πάντα επικίνδυνης Ξάνθης, για να αποδείξει για άλλη μια φορά, ότι έχει το «μέταλλο», για να φτάσει στην κορυφή.

Νίκη του Παναθηναϊκού θα δώσει όχι μόνο αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στην ομάδα, αλλά θα… «τρομοκρατήσει» και τους ανταγωνιστές του, οι οποίοι βλέπουν ότι το «τριφύλλι» έχει πάρει… φόρα και δεν σταματιέται.

Τα πλάνα του Αναστασίου

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα με αυτό εναντίον του Πανθρακικού, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο, με βάσει τα όσα μας έχει δείξει ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος αρέσκεται σε εκπλήξεις όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Σε περίπτωση που παρατάξει το ίδιο σχήμα με τον Πανθρακικό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, θα δούμε στο χορτάρι τους Στιλ, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο και Μπούρμπο στην άμυνα, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς σε σχήμα ρόμβου στο κέντρο και τους Καρέλη και Μπεργκ στην επίθεση.

Η υπόλοιπη αποστολή θα αποτελείται από τους Κοτσόλη, Κότσαρη, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Χουχούμη, Μπούι, Κλωναρίδη και Ντίνα.

Στην Αθήνα έμειναν οι Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος, Μπερίσα και Ατζαγκούν.

Λεωφόρος τα Πηγάδια

Περίπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν απόψε στο γήπεδο της Ξάνθης για να υποστηρίξουν το «τριφύλλι», μετατρέποντας το Ακριτικό γήπεδο σε Λεωφόρο. Οι περισσότεροι προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ και κάποιοι μετέβησαν στην Θράκη από την Αθήνα με πούλμαν.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.