ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιορτάζει με το 3ο Bazaar

Αύριο ξεκινάει το 3ο bazaar του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, με την ΠΑΕ να προσκαλεί τον κόσμο να το επισκεφθεί, ανταποδίδοντας την αγάπη των φίλων του «τριφυλλιού» καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Γιορτάζει με το 3ο Bazaar

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός μετά τα 2 πρώτα επιτυχημένα Bazaar και τα πολλά αιτήματα να επαναληφθούν, σας προσκαλεί με χαρά να επισκεφθείτε τη Λεωφόρο σε μια συμβολική εκδήλωση ανταπόδοσης της αγάπης σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ανάμεσά μας θα βρεθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας για να φωτογραφηθούμε και ν’ ανταλλάξουμε ευχές. Συγκεκριμένα το Bazaar θα επισκεφτούν την Παρασκευή οι Τριανταφυλλόπουλος και Αναγνωστόπουλος στις 6:00μ.μ., το Σάββατο οιΝτίνας και Καρέλης στη 1:30μ.μ. και την Κυριακή οι Νάνο, Ζέκα και Μέντεςστη 1:00μ.μ.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από αύριο Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ο τελευταίος μήνας της χρονιάς κλείνει εορταστικά και με μεγάλες ευκαιρίες για όλο τον κόσμο που θα επισκεφτεί τη Θύρα 12 της Λεωφόρου, όπου θα βρει είδη adidas, δώρα και αξεσουάρ στο συμβολικό κόστος του 1 έως 13 Ευρώ!

Υπενθυμίζουμε πως οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 20:00, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω, στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, θα περιμένουν τους φιλάθλους και άλλες μεγάλες προσφορές έως -60% σε διάφορα προϊόντα της adidas που αγαπήθηκαν από τον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.