ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τίποτα σίγουρο μέχρι τέλους

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» έβγαλε μία ακόμα προπόνηση, τη στιγμή που ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε μόνο το πρώτο κομμάτι και ακολούθησε θεραπεία.

Τίποτα σίγουρο μέχρι τέλους

Στη σημερινή προπόνηση που είχε πολύ από… DVD αλλά και μεγάλη ένταση στο παρκέ, ο Μαυροβούνιος τεχνικός είδε τον Δημήτρη Διαμαντίδη να «βγάζει» το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, αλλά στη συνέχεια ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αποσύρθηκε για… θεραπεία, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα.

Από τη στιγμή που ο Διαμαντίδης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση, είναι φυσιολογικό ότι μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες να βρίσκεται στη διάθεση του Ιβάνοβιτς, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο έμπειρος τεχνικός δε θέλει να ρισκάρει το παραμικρό αναφορικά με την υγεία του παίκτη. Ειδικά τώρα που ακολουθούν δύο μεγάλα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αντίθετα, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον προπονήθηκε και απόψε κανονικά χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, έχει καταφέρει να ανακτήσει μεγάλο μέρος της φυσικής του κατάστασης και είναι πολύ πιθανό αύριο βράδυ να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα θεραπεία ακολούθησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες, εξαιτίας μιας θλάσης στο γαστροκνήμιο.

 Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.