ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Ήταν κακή μέρα για όλους»

Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο μόνος που διασώθηκε από το σημερινό «πράσινο» ναυάγιο, μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για το άσχημο αποτέλεσμα, τονίζοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε άσχημη μέρα.

Καρέλης: «Ήταν κακή μέρα για όλους»

Ο νεαρός φορ του «τριφυλλιού», επεσήμανε τη μεγάλη απογοήτευση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καταλήγοντας πως η ήττα ήρθε διότι δεν μπόρεσαν να σταθούν στον αγωνιστικό χώρο όπως ήθελαν και να πιέσουν την ομάδα της Ξάνθης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σκόρερ του τριφυλλιού:

«Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο. Δεχθήκαμε δυο γκολ μέχρι το 16’, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε καλά, αφήσαμε χώρους που εκμεταλλεύθηκε η Ξάνθη. Ήταν κακή μέρα για όλους μας».

Για το σύστημα και την απουσία του Μπεργκ:

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν ξέρω πως θα παίζαμε αν ήταν διαθέσιμος. Όλοι δείξαμε το κακό μας πρόσωπο και μας στοίχισε γιατί ήταν ευκαιρία να πλησιάσουμε στην κορυφή».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες έπειτα από αποτυχία αντιπάλου: 

«Ξεκινάμε να φτάσουμε στο κάτι παραπάνω αλλά κάτι μας τραβάει πίσω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Προσπαθούμε όλοι αλλά αποτελέσματα όπως το σημερινό μας κρατάνε πίσω. Δεν ξεχνάμε όμως τους στόχους μας και πάντα κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Τώρα βάζουμε στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κέρκυρα».

Για τις εμφανίσεις του:

«Συνέχεια στις προπονήσεις δουλεύουμε στα τελειώματα. Αρκετά πράγματα πρέπει να βελτιώσω. Θέλω να γίνω καλύτερος μέσα από τον Παναθηναϊκό».

Για το αν είναι όπλο η Λεωφόρος:

«Σίγουρα είναι αλλιώς να παίζεις στην έδρα σου. Παίζουμε καλύτερα και θα μας βοηθήσει αρκετά στο δεύτερο γύρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.