ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να δείξει τα… αστέρια του

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (22:00, panathinaikos24.gr, ΝΕΡΙΤ) και θέλει νίκη… γοήτρου αφού είναι δεδομένα 3ος στο όμιλο του. «Παίζεται» του αρχηγού, αλλά και του Νέλσον.

Να δείξει τα… αστέρια του

Ένα καυτό διάστημα ξεκινάει για τους «πράσινους», καθώς Μπαρτσελόνα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, συνθέτουν μια «διαβολοβδομάδα» για την ομάδα του Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μποχωρίδη (έχει θλάση) ενώ και ο Διαμαντίδης είναι αμφίβολος, παρά το γεγονός πως είναι ιατρικά έτοιμος, ενδέχεται να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας.

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον έχει ανεβάσει στροφές, βρίσκεται σε διαρκή άνοδο και δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί στην δωδεκάδα και να κάνει ντεμπούτο.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απόψε με τη μαύρη φανέλα, για πρώτη φορά φέτος, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να την απολαύσει από κοντά.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πήρε» Ρεάλ, έρχονται και οι άλλοι

Η χθεσινή νίκη της Ρεάλ επί της Εφές στη Μαδρίτη, την έφερε στον Ε΄ όμιλο μαζί με τον Παναθηναϊκό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι «πράσινοι», η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα θα τα… πουν και στη συνέχεια.

Επίσης Μακάμπι, Γαλατασαράι, είναι σίγουρες και το βράδυ αναμένεται να σχηματιστεί ο όμιλος και τελεσίδικα, με τους Ερυθρό Αστέρα-Λαμποράλ να διεκδικούν μια θέση στον Ε΄ όμιλο.

Άλμπα η Μάλαγα, Ούνιξ η Ζαλγκίρις, σε ένα μικρό κυκεώνα αποτελεσμάτων και αριθμών… ακολουθούν για να δούμε το βράδυ πως θα διαμορφωθεί ο όμιλος του Παναθηναϊκού.

Το επιμέρους ρεκόρ των αναμετρήσεων είναι 19-12 υπέρ των καταλανών, με την «Μπάρτσα» να μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Τολγκά Σαχίν (Ιταλία) και Έντι Βιατόρ (Γαλλία).

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.