ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Στο ΟΑΚΑ για μία ακόμα Παναθηναϊκή βραδιά»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και η ΚΑΕ έχει για ακόμα μία φορά πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας.

«Στο ΟΑΚΑ για μία ακόμα Παναθηναϊκή βραδιά»

Πολλά δώρα και μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα έχει ετοιμάσει για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το τελευταίο που θα δώσουν οι «πράσινοι» για την πρώτη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το βράδυ (19/12, 22:00) το τελευταίο του παιχνίδι για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα που επικρατεί. Θα είναι μια βραδιά όμορφη δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα αλλά και γεμάτη εκπλήξεις!

Ο διαγωνισμός Stoiximan Μission, προσφορά του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Stoiximan.gr, προκαλεί εκ νέου έναν τυχερό φίλαθλο της ομάδας να ευστοχήσει από τέσσερις διαφορετικές θέσεις μέσα σε 40 δευτερόλεπτα. Αν τα καταφέρει θα κερδίσει ένα VIP ταξίδι αξίας 13 χιλιάδων ευρώ…

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, έξι τυχεροί φίλοι του Παναθηναϊκού μπορεί να βρίσκονται στην “τυχερή θέση”! Ελέγξτε τη θέση σας για να βρείτε την τυχερή κάρτα και να αποδειχθείτε ένας από τους έξι υπέρ τυχερούς που θα κερδίσουν μια συλλεκτική μπάλα με την υπογραφή του μεγάλου αρχηγού, Δημήτρη Διαμαντίδη! Οι κάτοχοι των τυχερών θέσεων θα παραλάβουν το δώρο τους στο ημίχρονο του αγώνα, μια προσφορά του μεγάλου μας χορηγού Stoiximan.gr.

Τέλος, η μεγάλη νικήτρια του ξεχωριστού διαγωνισμού της εφημερίδας «Η Πράσινη» και του Stoiximan.gr,  κ. Ιωάννα Λούβη θα παραλάβει το ολοκαίνουργιο Smart που κέρδισε.

Όλοι ΟΑΚΑ, λοιπόν,  απόψε για να ζήσουμε μια ακόμη μοναδική Παναθηναϊκή βραδιά με πολλές-πολλές εκπλήξεις»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.