ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ!

Απίστευτο! Από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ έγινε έκκληση για εκκένωση του κλειστού, η οποία και έγινε πράξη, στο ημίχρονο του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα! Αρχίζει ξανά το παιχνίδι, έπειτα από διακοπή 40 λεπτών.

Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα, ένα σάιτ και μία εφημερίδα δέχθηκαν τηλεφώνημα πως υπάρχει βόμβα στο ΟΑΚΑ, η οποία υποτίθεται πως θα έσκαγε στις 23:00, στο εν εξελίξει ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα. Αυτό είχες αποτέλεσμα οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου, στο οποίο βρίσκονταν 15.000 φίλοι της ομάδας.

Το παιχνίδι, τελικά, έπειτα από περίπου 40λεπτη διακοπή θα αρχίσει ξανά, έπειτα από τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία. Οι ομάδες μπήκαν ξανά για ζέσταμα, αλλά και οι οπαδοί πήραν θέση στις κερκίδες. Οσοι, τουλάχιστον, δεν έφυγαν από το ΟΑΚΑ…

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.