ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με όπλο την έδρα και τον κόσμο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο το απόγευμα στις 5μ.μ τον Ολυμπιακό, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη (Novasports 3, Panathinaikos24.gr).

Με όπλο την έδρα και τον κόσμο

Με όπλο την έδρα και τη στήριξη του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό, η ομάδα του Ανδρεόπουλου θέλει μια καλή εμφάνιση που να συνδυαστεί με το καλύτερο δυνατό θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα ενώ το ντέρμπι «αιωνίων» δεν παύει να αποτελεί κάτι το… ξεχωριστό ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης και δυναμικότητας!

Ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων, μιλώντας για την αναμέτρηση σχολίασε: 

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι ένα ματς ιδιαίτερο όπως είναι κάθε φορά τα ντέρμπι «αιωνίων». Βαθμολογικά φυσικά δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλο παιχνίδι, αλλά το όνομα των δύο ομάδων έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και θέλουμε να τα κερδίζουμε, ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή πορεία του πρωταθλήματος, που έχουμε ξεκινήσει. Εύχομαι ο κόσμος τη Δευτέρα να είναι δίπλα μας, για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και είμαι σίγουρος πως θα δημιουργήσει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα»!

Τα κίνητρα είναι πολλά για το «τριφύλλι», με το διεθνή ακραίο του Παναθηναϊκού Θανάση Πρωτοψάλτη να τονίζει στην επίσημη σελίδα της λίγκας:

«Μου είχαν λείψει τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι ξεχωριστοί αγώνες, υπάρχει ιδιαίτερη ψυχολογία και πολλά από τα δεδομένα που υπάρχουν ανατρέπονται. Ξέρουμε πως οι οπαδοί μας περιμένουν αυτό τον αγώνα και εμείς είμαι έτοιμοι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε από τη Φριντρισχάφεν στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Κάναμε δύο ήττες στο τάι μπρέικ και πρέπει να τις αφήνουμε πίσω μας. Με τη βοήθεια και των οπαδών μας ελπίζω να πιάσουμε έναν καλό ρυθμό σε όλους τους τομείς για να πιέσουμε τον αντίπαλο μας που διαθέτει δυνατή ομάδα και πολλές λύσεις».

Εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται (5Ευρώ) στην είσοδο του κλειστού μέχρι εξαντλήσεως!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.