ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να κλείσει θετικά το 2014

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα(19:30, NovaSports 1, panathinaikos24.gr) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και χρειάζεται τη νίκη για περισσότερους από έναν σοβαρούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο το 2014.

Να κλείσει θετικά το 2014

Η βαριά ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, προκάλεσε τριγμούς στην ομάδα, αφού για δεύτερο σημαντικό διαδοχικό εκτός έδρας ματς, δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Με τους Φαίακες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, οι πράσινοι επιθυμούν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους και να αποχαιρετήσουν με ωραίο τρόπο το 2014.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τον Μάρκους Μπεργκ που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, τον τιμωρημένο Σίλντενφελντ και τον τραυματία Νάνο. Ο Ατζαγκούν, παράλληλα, δεν υπολογίζεται, αφού εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί να πάρει άδεια, προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη.

Ως «κόφτης» θα είναι ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Δώνης. Ο Ντίνας θα αγωνιστεί στην κορυφή του ρόμβου και οι Καρέλης, Πέτριτς στην επίθεση.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Κότσαρης, Λαγός, Μπερίσα, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Μπούι και Κλωναρίδης.

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.