ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως για αυτή την ομάδα χρειάζεται υπομονή.

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ευχαρίστησε τους παίκτες του για αυτά που έδωσαν στο γήπεδο σήμερα και όπως είπε αυτή η ομάδα έχει κάνει πολλά άλματα βελτίωσης και θα κάνει και άλλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου:

«Όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό γνώριζα πως θα έρθουν δυσκολίες και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος από τα άλματα βελτίωσης που έχουν γίνει. Παρότι χάναμε 2-0 σετ και 16-12 δεν εγκαταλείψαμε τον αγώνα. Στην αρχή ήμασταν ανυπόμονοι και νευρικοί και κάναμε πολλά λάθη. Σιγά – σιγά πιέσαμε τον Ολυμπιακό και είδαμε πως μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους 10 αμούστακους παίκτες που έχω στην ομάδα με εξαίρεση τους Πανταλέων και Χόι που είναι έμπειροι. Τους ευχαριστώ.

Αν δουλέψεις και τους καταλάβεις, δείχνουν το μέλλον του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η ώρα του Παναθηναϊκού ακόμα. Χρειάζεται υπομονή απ’ όλους για να δούμε πάλι τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Διοικητικά γίνεται μεγάλη προσπάθεια κι εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.