ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φιλικό και…εκδίκαση

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα σε φιλική αναμέτρηση τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ(18:00) ενώ την ίδια στιγμή θα έχουν το μυαλό τους στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Φιλικό και...εκδίκαση

Οι «πράσινοι» σήμερα (6 μ.μ.) θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια πράγματα και να βρουν ρυθμό, στο φιλικό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανιώνιο. Εκτός είναι μόνο ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες λόγω της θλάσης στο γαστροκνήμιο, που τον ταλαιπωρεί.

Από κει και πέρα, το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας θα είναι και στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθειά του να κερδίσει, ένα ματς που έχασε πεντακάθαρα στο γήπεδο, στα χαρτιά. Ο Αθλητικός Δικαστής παρά την πρώτη του αρνητική απόφαση για την ένσταση του Ολυμπιακού, ύστερα από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ καλείται να επανεξετάσει την υπόθεση του προημιτελικού του Κυπέλλου. Αυτό αναμένεται να γίνει το μεσημέρι και η απόφαση φυσικά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.