ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα μας βρείτε μπροστά σας»

Η Θύρα 13 με ανακοίνωση της στέλνει μήνυμα προς πολλούς παραλήπτες τονίζοντας ότι όποιος βλάψει τον Παναθηναϊκό θα βρει μπροστά του τον κόσμο της ομάδας.

«Θα μας βρείτε μπροστά σας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 αναφέρει τα εξής:

«Τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ολυμπιακός περιμένουν από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, τον υφυπουργό αθλητισμού και τον αθλητικό δικαστή να τους φέρουν, ως άλλοι μάγοι με τα δώρα, τον χριστουγεννιάτικο μποναμά, μια νίκη στα χαρτιά για ένα παιχνίδι που έχασαν καθαρά και δίκαια εντός παρκέ. Εκτός και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους έχει δημιουργήσει τόσα ψυχολογικά, και θεωρούν πως αυτός βάζει τα τρίποντα, φιλοδωρεί με τάπες και…. καρφώνει την μπάλα!

Το σχέδιο τους είναι μακροπρόθεσμο. Μόνο όποιος εθελοτυφλεί, δεν μπορεί να το δει. Δεν αποσκοπούν στην κατάκτηση ενός κυπέλλου, αλλά επιθυμία τους είναι να δημιουργήσουν ένα δικό τους κόκκινο κατεστημένο, ώστε να πάψει το τμήμα τους να είναι το μαύρο πρόβατο, όπως οι ίδιοι οι οπαδοί τους το αποκαλούν, του σωματείου του Πειραιά. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι κινήσεις τους από το καλοκαίρι και μετά. Μήπως το ραντεβού του Σκινδήλια με τον Ανδριανό δεν αφορούσε μόνο την ασφάλιση των παιχτών της Εθνικής, αλλά αποσκοπούσε και στην « εξ-ασφάλιση» της εύνοιας για την ΚΑΕ του γαύρου και τους ιδιοκτήτες της; Μήπως οι απανωτές κλήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον αθλητικό δικαστή και τον πρόεδρο της ΕΦΙΠ, γίνονται με σκοπό να τον ωθήσουν στην έξοδο από τον αθλητισμό, για να μην τους κάθεται στο λαιμό; Μήπως οι αρμόδιοι καρεκλοκένταυροι προσδοκούν πως με αστείες αποφάσεις, θα κερδίσουν την εύνοια του γαυροσυστήματος και θα διατηρήσουν τις θέσεις τους σε επερχόμενες αλλαγές;

Δεν περιμένουμε από κανέναν να μας απαντήσει. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αντιληφθεί τον βρώμικο πόλεμο στον οποίο επιδίδονται τα «καλά παιδιά» του ελληνικού μπάσκετ και οι «φιλιππινέζες» τους, κι ας αποφεύγουν τα αντικειμενικά ΜΜΕ να τον αναδείξουν, μην τυχόν και δυσαρεστήσουν τα αφεντικά τους. Προσπαθούν να διοχετεύσουν την τρομοκρατία του ποδοσφαίρου και στο μπάσκετ, αλλά δε θα τους περάσει. Δε θα επιτρέψουμε, σε καμία περίπτωση, να πληγεί η πιο επιτυχημένη ομάδα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός. Η Θύρα 13 θα σταθεί ασπίδα για την ομάδα και απέναντι σε αυτούς που, με δόλιους τρόπους, επιχειρούν να βλάψουν το σύλλογο. Αυτό να το έχετε κατά νου όσοι παίρνετε τις αποφάσεις…

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 25.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υ.Γ.1 Είναι ποτέ δυνατόν ο αθλητικός δικαστής που απέρριψε αρχικά την ένσταση τους ως απαράδεκτη, να αλλάξει γνώμη στην επανεξέταση; Τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει για να συμβεί τέτοια κωλοτούμπα;

Υ.Γ.2 Σε περίπτωση πάντως που καταφέρετε να σημειώσετε μια «αντρίκεια» νίκη στα χαρτιά, θα πρέπει οι οπαδοί σας να πάνε να ζητήσουν συγνώμη από τους παίκτες σας για την υποδοχή στο ΣΕΦ. Εσείς που βρίζατε αυτούς που έχασαν από αμούστακα παιδιά, και χτυπήσατε μέχρι και τον αρχηγό της ομάδας σας, θα οφείλετε να επανορθώσετε με επευφημίες και χειροκροτήματα για μια περήφανη νίκη στις δικαστικές αίθουσες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.