ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιστορικός αγώνας στο Μοντεβιδέο

Σαν σήμερα πριν από 43 χρόνια, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Νασιονάλ στο Μοντεβιδέο στην ρεβάνς του 1-1, για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Ιστορικός αγώνας στο Μοντεβιδέο

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στο στάδιο Καραϊσκάκη και είχε λήξει με τελικό σκορ 1-1. Οι «πράσινοι» μερικές ημέρες αργότερα ταξίδεψαν στην Ουρουγουάη για τον επαναληπτικό αγώνα, αλλά εκεί τελικά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο αφού ηττήθηκαν με 2-1.

Οι παίκτες της Νασιονάλ ήταν γνωστοί για το αντιαθλητικό τους παιχνίδι και το ίδιο τελικά έγινε και στον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού. Το τέλος του αγώνα πάντως βρήκε τους Ουρουγουανούς να πανηγυρίζουν, αφού ο Αρτίμε με δύο τέρματα στο 34′ και στο 74′ έδωσε την νίκη με 2-1 στην ομάδα του. Για το «τριφύλλι» είχε μειώσει στο 89′ ο Φυλακούρης.

Στις κερκίδες του «Σεντενάριο» είχαν βρεθεί και 300 φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι και παρακολούθησαν την μοναδική ελληνική ομάδα που έχει αγωνιστεί ποτέ σε τελικό Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νασιονάλ: Μάνγκα, Μπρούνελ, Μάσνικ, Ουμπίνια, Καστίγιο, Μπλάνκο, Κουμπίγια, Εσπάραγκο, Μανέιρο, Αρτίμε, Μαμέλι.

Παναθηναϊκός: Οικονομόπουλος, Μητρόπουλος, Αθανασόπουλος, Ελευθεράκης, Καψής, Σούρπης, Δημητρίου, Καμάρας, Αντωνιάδης, Δομάζος, Κουβάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.