Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ενόψει της αυριανής πρεμιέρας στο Τop-16 κόντρα στη Μακάμπι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επεσήμανε τα επιθετικά σημεία των Ισραηλινών και τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μιλάει για το στυλ της Μακάμπι και τις επιθετικές της αρετές και αναφέρει τα στοιχεία που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του για να πάρουν την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω πως και οι δύο όμιλοι είναι πολύ δυνατοί. Κάθε ματς σε κάθε γκρουπ θα είναι πολύ δύσκολο αφού μιλάμε για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Για το στιλ παιχνιδιού της Μακάμπι: 

«Τώρα παρακολουθώ τη Μακάμπι που θα την αντιμετωπίσουμε. Μέχρι τώρα δεν την είχα δει, είχα παρακολουθήσει όμως τα αποτελέσματά της. Στην αρχή της σεζόν φάνηκε να μην παίζει τόσο καλά, τώρα όμως έχει βελτιωθεί και παίζει όπως έπαιζε και πέρσι. Έχει διαφορετικά στοιχεία από άλλες ομάδες. Παίζει γρήγορα, είναι καλή στο ένας εναντίον ενός και εξακολουθεί να είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: 

«Είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε. Όλοι οι παίκτες της Μακάμπι ανοίγουν καλά το γήπεδο και είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Η Μακάμπι είναι η καλύτερη ομάδα στο τρανζίσιον σε όλη την Ευρώπη και έχει εξαιρετικό επιθετικό ριμπάουντ. Αν μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτά τα στοιχεία της, θα αρχίσουμε να συζητάμε για τις… λεπτομέρειες που θα κρίνουν τον αγώνα».

Exit mobile version